Vriend(in) van Zij Lacht (€5 per maand)

Als vriend(in) van Zij Lacht steun jij Zij Lacht maandelijks met €5. Hiermee kunnen we gratis content blijven publiceren om jou te helpen groeien in je relatie met God, jezelf en de mensen om jouw heen.

Vriend(in) van Zij Lacht (€5 per maand)

Tamara

Ik geloof heel erg in de kracht van de vrouw. Ik zie dat veel vrouwen struggelen met het vinden van hun identiteit, in het geloof in God en welke krachten zij hebben gekregen. Ik zie dat Zij Lacht vrouwen helpt om te ontdekken wie zij zijn in Christus. Dat vind ik super mooi en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Marije

Ik word zelf heel erg door de overdenkingen van Zij Lacht bemoedigd, het zet me regelmatig aan het denken. Al het werk dat jullie ervoor doen wil ik graag ondersteunen, zodat het werk door kan blijven gaan en meer vrouwen tot bloei kunnen komen!

Eline

Ik ben vriendin van Zij Lacht omdat ik de missie van Zij Lacht heel gaaf vind. Ik vind het heel bijzonder hoe jullie Nederlandse, christelijke vrouwen willen bereiken, juist in deze tijd - nu zo veel mensen op zoek zijn. Dat is zo nodig! Het is echt iets waar mensen door opgebouwd worden. Daar wil ik graag verder in helpen, zodat het nog verder uit kan groeien.